Baton Liofilizowany Jabłkowy Bezglutenowy 9g Celiko
Na stanie:
Czas dostępności: Dostępny od ręki
Indeks/kod produktu: 5900038003491
Waga: 0.015 kg
Opis produktu Baton Liofilizowany Jabłkowy Bezglutenowy 9g Celiko
Bez dodatku cukrów. Zawiera naturalnie występujące cukry.
Bez dodatku tłuszczu i soli. Bogaty w błonnik.
Składniki: jabłka (30%), zagęszczone soki i ekstrakty owocowe (ekstrakt z owoców drzewa karobowego, ekstrakt jabłkowy, zagęszczony sok jabłkowy), fruktooligosacharydy (A)* i/lub inulina (B)*, maltodekstryna, substancja żelująca: pektyny. (*Obecność składnika A, B – patrz przy numerze partii).
Wartość odżywcza w 100g:
Wartość energetyczna: 1423 kJ/338 kcal
Tłuszcz: 0,2 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
Węglowodany: 69 g
w tym cukry: 51 g
Błonnik: 28 g
Białko: 0,7 g
Sól: 0,02 g
Zawartość soli wynika wyłącznie z obecności naturalnie występującego sodu.
Opakowanie: 9g
Informacja alergenna: Produkt może zawierać dwutlenek siarki.
Warunki przechowywania: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Spożyć bezpośrednio po otwarciu.
Dystrybutor: Simpatiko sp. z o.o., ul. Łuże 20, 05-092 DąbrowaMasz pytania?
Poleć produkt
Zgłoś błąd